Als je huisdieren hebt, dan weet je het. Ze kunnen flink kieskeurig zijn over wat ze eten. En ze hebben gelijk. Zij weten precies wat goed voor ze is. Zeker katten zullen niets eten dat ze niet lekker vinden. Honden zijn voor dat wat gemakkelijker. Maar hoe zorg je er nu voor dat je het juiste diervoer voor jouw huisdier kiest? De goedkope pakjes, brokjes en blikjes bij de supermarkt of groothandel zijn misschien financieel aantrekkelijk, maar of ze nu goed zijn voor jouw huisdier is nog maar de vraag. Royal Canin kost misschien iets meer, maar je weet zeker dat je huisdier het lekker vindt én dat het goed voor hem is. En dat is ook wat waard!

Kies het juiste voer voor jouw dier

Ieder dier is weer anders. Zeker bij honden en katten heb je te maken met veel verschillende rassen die allemaal hun eigen eisen stellen aan hun voer. Zo kun je een chihuahua natuurlijk niet hetzelfde voer geven als een Deense dog. En heeft een naaktkat andere voedingsstoffen nodig dan een Perzische kat. Door het juiste voer te kiezen bij Royal Canin zorg je ervoor dat jouw huisdier in topconditie blijft. Samen met voldoende beweging en frisse lucht zorgt het juiste voer voor een optimale vacht, nagels en tanden. Ook de botten en spieren van je huisdier merken het effect van goede voeding.

Royal Canin is er ook voor speciale gevallen

Moet je kat flink afvallen of is je hond allergisch voor veel voedingsmiddelen? Royal Canin weet raad. Je kunt hier, heel specifiek, het beste voer voor jouw dier bestellen. Natuurlijk overleg je eerst met je dierenarts. Het heeft geen zin om je huisdier op een dieet te zetten als dat niet nodig is. Ook een verkeerd dieet kan eerder schadelijk zijn dan goed doen. Maar geeft je dierenarts aan dat jouw dier speciale voeding nodig heeft? Dan bestel je die voeding gemakkelijk online.

Online bestellen geeft veel gemak!

Zeulen met zakken diervoer valt niet altijd mee. Je hebt immers ook nog andere boodschappen te doen. Daarom is het fijn dat je via de site van Medpets je diervoeding gewoon online kunt bestellen en dan kunt laten thuis bezorgen. Het thuisbezorgen is al gratis vanaf een bestelling van € 49,95! Dan kan je dier weer een flinke tijd voort. Kom je niet aan dat bedrag met het bestellen van voer? Dan kun je natuurlijk ook leuke speeltjes of een halsband (met of zonder riem) toevoegen aan je bestelling.