Als je op een zaterdag of zondag wel eens een flinke wandeling maakt, dan kun je over het algemeen best toe met een simpele rugzak. Als je je sleutels, mobiel, portemonnee en je flesje water maar kunt meenemen. Maar ga je op wandelvakantie of ga je hiken? Dan heb je wel wat meer nodig. Je kunt dan het beste kiezen uit de vele Osprey backpacks die online te vinden zijn. Wat maakt deze backpacks zo uniek? Waarom heb je zo'n backpack echt nodig als je op wandelvakantie gaat? De antwoorden vind je hieronder.

Osprey backpacks zijn bijzonder en uniek

En dan bedoel ik niet dat ze beschikbaar zijn in allerlei kekke kleurtjes en leuke dessins. Nee, ik bedoel dat Osprey backpacks er echt voor gemaakt zijn om met jou op wandelvakantie te gaan. De schouderbanden zijn extra breed en zorgen daardoor voor een betere verdeling van het gewicht van de tas over je beide schouders. Ook is het fijn dat deze tassen zijn voorzien van een heupband. Deze geeft extra ondersteuning én zorgt ervoor dat de rugzak voelt alsof deze echt bij je hoort. Geen gebots tegen je rug tijdens de wandeling. Het deel van de tas dat tegen je rug ligt is sowieso goed gewatteerd en dus lekker zacht. Je voelt niet continu een gepor in je rug van de items in je tas.

Waarom heb je juist deze tas nodig als je op wandelvakantie gaat?

Natuurlijk om alle bovenstaande redenen. Het is een tas die zeer comfortabel te dragen is. Maar onderschat ook de inhoud van de tas niet. Alles wat je onderweg denkt nodig te hebben past er in. En dan heb je, waarschijnlijk, nog ruimte over. Handige vakjes aan de binnenkant zorgen ervoor dat je belangrijke papieren en geld veilig opgeborgen zijn. Handige vakjes aan de buitenkant zorgen ervoor dat je gemakkelijk bij je flesje water, je mobiel en de wandelkaart kunt.

Kies de tas die bij je past

Ben je klein en licht van gewicht? Dan heeft het geen enkele zin om de grootste tas aan te schaffen. De tas moet wel te tillen zijn. Bepaal voor je tot de aanschaf overgaat hoeveel spullen je ongeveer mee wilt nemen op je reis. Pas hier de tas op aan. Kies ook vooral een kleur die je voegt. Een opvallende kleur is altijd fijn wanneer je op een vliegveld op je bagage staat te wachten, maar misschien minder handig wanneer je de natuur in gaat om wild te spotten. Kies dus vooral de tas en de kleur die bij jou passen.